Shiatsu Alphen - Logo
E-mail: info@shiatsu-academy.nl
Telefoon: 0172- 415 451
Openingstijden: 08:00 - 21:00

Basistechniek Namikoshi Shiatsu voor medisch shiatsu masseur

Een gedegen opleiding over 2 jaar met de modules: basistechniek, shiatsu voor schoonheidspecialisten, behandelingen van nek- en schouderklachten en vastzittende spieren en enkele specifieke toepassingen van receptbehandelingen. Medische vakken en Traditional Chinese Medicine. De masseur kan hierna werken in de Wellness zorg, schoonheidssalons of eigen masseurs praktijk beginnen. Na deze module kan de therapeut modulair de opleiding tot Medisch Shiatsu therapeut volgen.

Medisch Shiatsu Therapeut

Specifieke receptbehandelingen voor het behandelen van de pathologie in het menselijk lichaam: zoals hoofdpijn, nekpijn, rugklachten,arm en knie klachten,zwangerschap, Shiatsu bij kanker en chemo therapie, maag- en darmklachten, baby massage, hyperventilatie, allergieën, sportblessures, Burnout klachten, hormonale klachten en specifieke technieken voor Frozen shoulder en bursitis klachten. Tevens behandeling van kinderen zoals o.a.bedplassen.

Stage gericht op het werken met medisch shiatsu technieken met klanten uit de Medisch Shiatsu Praktijk.

Traditional Chinese Medicine, Natuurgeneeswijzen, Communicatie leer, Psychologie, Oprichting praktijk, inschrijven KvK, accreditatie van beroepsverenigingen. Shiatsu Release therapie voor innerlijke rust in lichaam en geest.

Do in is oefentherapie gebaseerd op ademhaling en meridiaan stretching. Westerse anatomie, fysiologie en pathologie door Westerse Specialist Voor elke module ontvangt de Medisch Shiatsu Therapeut een certificaat en als alle certificaten zijn behaald vindt officiële diplomering plaats en eed afleggen.

Het Kobayashi Medical Shiatsu Academy zal een brug zijn tussen de Oosterse en Westerse geneeswijzen. De therapeut is in staat om met reguliere artsen te communiceren en te rapporteren . Ook kan de Medisch Shiatsu Therapeut exact de methodiek van werken zowel Oosters als Westers benaderen.

Regelmatig bezoek van Japanse Masters om de kwaliteit van het Namikoshi Shiatsu op hoog niveau te kunnen beoefenen.

Na afloop van de studie kan de Medisch Shiatsu Therapeut zelfstandig een praktijk beginnen.

Het Kobayashi Medisch Shiatsu Centrum en de Kobayashi Medical Shiatsu Academy is geaccrediteerd door de Japanse International Shiasu Foundation van Master Takashi Namikoshi. Regelmatig komen er bij- en nascholingen van deze Shiatsu Master uit Japan.

Tevens is de school aangesloten bij Shiatsu Yasuragi International uit Spanje. Sensei Arturo Valenzuela zal ook regelmatig bij- en nascholingen geven in Shiatsu en SOTAI. Tevens heeft de Academy met diverse Masters in Japan contact voor interessante bij- en nascholingen.

Als therapeut en ook als docent ben ik geaccrediteerd door de NWP met licentie shiatsu.

Contactgegevens

Ons telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8:00uur tot 21:00uur

0172- 415 451

info@shiatsu-academy.nl

Dillenburg 3

2404 EV

Alphen a/d Rijn